Denizlispor-Fenerbahçe maçında yöneticiler arasında tartışma çıktı | 25 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 00:47

Denizlispor-Fenerbahçe maçında yöneticiler arasında tartışma çıktı

YUKATEL DENİZLİSPOR, FENERBAHÇE’Yİ KONUK ETTİĞİ MAÇINDA PROTOKOL TRİBÜNÜNDE İKİ KULÜBÜN YÖNETİCİLERİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI. KULÜP BAŞKANI ALİ ÇETİN VE POLİS EKİPLERİNİN AYIRMASIYLA TARTIŞMA SONA ERDİ.

Denizlispor-Fenerbahçe maçında yöneticiler arasında tartışma çıktı
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 20:30

Yukatel Denizlispor, Fenerbahçe’yi konuk ettiği maçında protokol tribününde iki kulübün yöneticileri arasında tartışma çıktı. Kulüp Başkanı Ali Çetin ve polis ekiplerinin ayırmasıyla tartışma sona erdi.

Yukatel Denizlispor Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe’yi konuk ettiği maçın 25. dakikasında iki kulüp yöneticileri arasında tartışma çıktı. Denizlispor’lu yönetici Kaan Şanlıkan’ın hakemin kararlarına itirazı sırasında yükselen ses tonu nedeniyle Fenerbahçeli yöneticiler ile arasında tartışma çıktı. İki kulübün diğer yöneticilerinin dahil olmasıyla tartışma büyüdü. Denizlispor Kulüp Başkanı Ali Çetin ve polis ekiplerinin müdahalesi ile tartışma sona erdi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.