Depreme bilgisayar başında canlı yayında yakalandı | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 13:44

Depreme bilgisayar başında canlı yayında yakalandı

AKDENİZ AÇIKLARINDA MEYDANA GELEN VE ANTALYA’DA DA HİSSEDİLEN DEPREME ANTALYALI GENÇ BİLGİSAYAR BAŞINDA CANLI YAYINDA ARKADAŞLARIYLA SOHBET EDERKEN YAKALANDI.

Depreme bilgisayar başında canlı yayında yakalandı
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 18:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/depreme-bilgisayar-basinda-canli-yayinda-yakalandi/30951/" title="facebook">

Akdeniz açıklarında meydana gelen ve Antalya’da da hissedilen depreme bir genç, bilgisayar başında canlı yayında arkadaşlarıyla sohbet ederken yakalandı.

AFAD tarafından büyüklüğü 5.2 olarak açıklanan deprem sırasında oyun oynayan ve bir anda sallandığını hissedip bağırmaya başlayan 17 yaşındaki Umut Doğanay Lafçı’nın depreme canlı yayınla yakalandığı anlar kaydedildi. Bir anda korku ve paniğe kapılan genç, yerinden fırlayıp bilgisayarın başından ayrıldı. Umut Doğanay Lafçı, “Deprem anında arkadaşlarımla 30 kişinin bulunduğu ortamda sohbet ediyordum, deprem anında deprem oluyor diye bağırıp direkt babamın yanına koştum, korkunç bir olaydı Allah kimsenin başına vermesin” dedi.