Derince'nin Altyapısı Yenilenecek | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 06:08

Derince’nin Altyapısı Yenilenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Derince’nin bütün altyapısını yenileyeceğiz, bununla ilgili çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

Derince’nin Altyapısı Yenilenecek
Son Güncelleme :

19 Kasım 2019 - 12:26

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/derincenin-altyapisi-yenilenecek/12682/" title="facebook">

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Kaymakamı Cemil Aksak, meclis üyeler ile Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Trafik Yönetimi Dairesi Başkanı Ahmet Çelebi ile birlikte Derince’de hayata geçirilen, eski kitaplarınızı, giysilerinizi, makyaj malzemelerinizi, ihtiyacı olanlara ulaştıracak Sevgi Mağazası’nın açılışı sonrası bazı açıklamalarda bulundu.

“Derince’nin Bütün Altyapısını Yenileyeceğiz, Bununla İlgili Çalışmalarımızı Tamamladık“

İSU’nun altyapı ile ilgili tüm çalışmaları titizlikle yapacağını dile getiren Başkan Büyükakın, “İnşallah bu dönem bütün altyapıyı tamamlayacak ve üzerine asfaltını da atacağız. Altyapı işleri meşakkatli işlerdir. Biraz sıkıntılar olacak ama sonunda her şey çok daha kaliteli olacak. Bu çalışmalarımız esnasında sizlerden biraz sabır bekliyoruz. Biz de bu esnada tüm imkanlarımızla sistematik bir şekilde çalışacağız” diyerek açıklamasını tamamladı.