Dilek Yarımadasına Araç Girişi Kapatıldı | 25 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 01:02

Dilek Yarımadasına Araç Girişi Kapatıldı

3 kilometreyi bulan araç kuyruğu oluşunca Aydın Kuşadası’ndaki Dilek Yarımadası Milli Parkı araç girişine kapatıldı

Dilek Yarımadasına Araç Girişi Kapatıldı
Son Güncelleme :

13 Temmuz 2020 - 21:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/dilek-yarimadasina-arac-girisi-kapatildi/18717/" title="facebook">

Koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma kısıtlamalarından bunalan Aydın halkı normalleşme sürecine girer girmez soluğu Kuşadası’nda bulunan ülkemizin doğal güzelliği Dilek Yarımadası Milli Parkında aldı. Hafta sonu sabahın erken saatlerinden itibaren Milli Parka girebilmek için araç kuyruğuna giren vatandaşların ve çevre il ve ilçelerden gelen günübirlik tatilcilerinde oluşturduğu 3 kilometreyi bulan araç kuyruğu sonucu milli park öğleden sonra saat: 13.00’den itibaren araç girişine kapatıldı.

Milli park girişinde sabah saatlerinden itibaren uzun kuyrukların oluşması sonucu Kuşadası Milli Park Şefliğinden açıklama yapıldı. Açıklamada, “ Milli Parkımızdaki aşırı yoğunluktan dolayı ,Milli Parkımız saat 13:00 itibari ile araç girişlerine kapatılacaktır.Mevcut durum itibari ile araç kuyruğu 3 km yi bulmuştur. Ziyaretçilerimizin Toplu Taşıma Araçlarını kullanmaları ve alternatif alanları tercih etmelerini önemle rica ediyoruz “ denildi.