Diyarbakır Yenişehir'e 13 Metrelik İmar Yolu | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 08:54

Diyarbakır Yenişehir’e 13 Metrelik İmar Yolu

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 13 Metrelik İmar Yolunda ki reglaj çalışmalarını tamamladı. WhatsApp Destek Hattınıda faaliyete geçiren Diyarbakır’ın Yenişehir Belediyesi; vatandaştan gelen her türlü ihbarı değerlendirdiklerini belirtti.

Diyarbakır Yenişehir’e 13 Metrelik İmar Yolu
Son Güncelleme :

16 Aralık 2019 - 19:48

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/diyarbakir-yenisehire-13-metrelik-imar-yolu/14010/" title="facebook">

Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Fabrika Mahallesindeki 13 metrelik imar yolunun reglaj çalışmarını bitirdiğini duyurdu. Yeni yapılan yol vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yine Yenişehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin malzeme desteğiyle Üçkuyular semtinde yürütülen yol yapım çalışmalarını hızlandırdığını belirterek, en kısa zamanda biteceğini duyurdu.

Ayrıca Yenişehir Belediyesi whatsapp ihbarlarını değerlendirerek, vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına kötü hava koşullarına rağmen tüm hızıyla devam edeceklerini belirtti.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Bşk. V. Murat BEŞİKCİ’nin talimatıyla vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunabilmek,onlardan gelen talep ve görüşleri daha hızlı değerlendirmek amacıyla WhatsApp Destek Hattını hizmete sundu.




Yenişehir İmar Haberleri