Dünya Şampiyonundan anlamlı hediye | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 10:22

Dünya Şampiyonundan anlamlı hediye

DÜZCE’NİN HALTERDE MİLLİ SPORCUSU VE DÜNYA ŞAMPİYONU NURAY LEVENT, GELECEĞİN HALTERCİLERİNİN YETİŞMESİ İÇİN KOLLARI SIVAYARAK, ÇEKİŞ SEHPASI YAPTI. ŞAMPİYON LEVENT, YAPTIĞI SEHPAYI CUMAYERİ’NDE GELECEĞİN HALTERCİLERİNİN YETİŞTİRİLDİĞİ SALONA HEDİYE ETTİ.

Dünya Şampiyonundan anlamlı hediye
Son Güncelleme :

04 Aralık 2020 - 15:15

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin halterde milli sporcusu ve Dünya Şampiyonu Nuray Levent, geleceğin haltercilerinin yetişmesi için kolları sıvayarak, çekiş sehpası yaptı. Şampiyon Levent, yaptığı sehpayı Cumayeri’nde geleceğin haltercilerinin yetiştirildiği salona hediye etti.

Dünya Halter Şampiyonu olan Düzceli Nuray Levent, geleceğin haltercilerinin yetiştirilmesi için kollarını sıvadı. Cumayeri Belediyesi’nin destekleri ile Cumayeri’nde halter antrenmanlarının yapıldığı salona geleceğin haltercilerinin diz üstü hareketleri ve teknik çalışmaları iyi yapabilmeleri için çekiş sehpası yaptı. Bir demir atölyesine girerek usta ile birlikte ölçümleri yapan Dünya Şampiyonu Nuray Levent, daha sonra kaynak makinesi ile demirleri bir birine bağladı. Daha sonra çekiş sehpalarının boyamasını da yapan Levent, geleceğin haltercilerinin yetiştirildiği Cumayeri Belediyespor kulubüne sehpaları hediye etti.


FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.