Düzce, 56 saatlik kısıtlamanın ardından güne sisle uyandı | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 01:14

Düzce, 56 saatlik kısıtlamanın ardından güne sisle uyandı

DÜZCE, 56 SAATLİK SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASININ ARDINDAN İLK İŞ GÜNÜNE YOĞUN SİS İLE UYANDI. GÖRÜŞ MESAFESİNİN 20 METREYE KADAR DÜŞTÜĞÜ ŞEHİR MERKEZİNDE ÖZELLİKLE TRAFİĞİN YOĞUN OLDUĞU BÖLGELERDE YAYALAR VE SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞADI.

Düzce, 56 saatlik kısıtlamanın ardından güne sisle uyandı
Son Güncelleme :

11 Ocak 2021 - 11:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/duzce-56-saatlik-kisitlamanin-ardindan-gune-sisle-uyandi/55325/" title="facebook">

DÜZCE(İHA) – Düzce, 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından ilk iş gününe yoğun sis ile uyandı. Görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü şehir merkezinde özellikle trafiğin yoğun olduğu bölgelerde yayalar ve sürücüler zor anlar yaşadı.

Hafta sonu uygulanan 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından Düzce şehir merkezinde sis etkili oldu. Hava sıcaklığının 8 derece ölçüldüğü Düzce’de, yoğun sis sebebiyle sabah iş yerlerine gitmek için yollara dökülen sürücüler ve yayalar, görüş mesafesinin 20 metreye kadar düştüğü için yer yer sıkıntı yaşadı.

Yetkililer, trafiğin yoğun olduğu bölgelerde sürücülerin hız limitlerine uymaları, sollama ve takip mesafesini korumaları yönünde uyarılarda bulundu.