Düzce Belediyesi havayı kirletenlere göz açtırılmıyor | 23 Nisan 2024İmar Haber

23 Nisan 2024 - 19:05

Düzce Belediyesi havayı kirletenlere göz açtırılmıyor

DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ’NÜN BAŞLATTIĞI HAVA KALİTESİNİN YÜKSELTİLMESİ ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA DENETİMLER DEVAM EDİYOR. EKİPLER, NEREDE DUMAN GÖRSE ORADA DENETİM YAPARAK HAVA KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇMEYE ÇALIŞIYOR.

Düzce Belediyesi havayı kirletenlere göz açtırılmıyor
Son Güncelleme :

04 Ocak 2021 - 14:15

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/duzce-belediyesi-havayi-kirletenlere-goz-actirilmiyor/51497/" title="facebook">

Düzce Belediyesi ekipleri, hava kalitesinin yükseltilmesi çalışmaları kapsamında denetimleri duman görülen alanlara anında müdahale ederek hava kirliliğinin önüne geçmeye çalışıyor.

‘Temiz Hava-Temiz Düzce’ mottosuyla hareket ederek bir dönüşüme imza atmak isteyen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, denetimlerin sıklaştırılarak Düzce’nin hava kirliliğinin bir an önce çözüme kavuşturulmasını hedefliyor. Hava kalitesinin yükselmesi ve vatandaşların sağlığını korumak için Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte hareket eden Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bir yandan ihbarları değerlendiriyor bir yandan da sanayi kuruluşlarına denetimlerini gerçekleştiriyor. Çalışmalar kapsamında mobil ölçüm aracının ikincisinin de gelmesi ile birlikte denetimlerin daha da sıklaştırılacağını ifade eden belediye yetkilileri, çalışmalar ile sanayi kuruluşları, lastik ve atık yağ yakanlar, kalorifik değeri düşük kömür yakanlar ile egzoz ölçümü yaptırmayanlara göz açtırılmayacağını söylediler.