Düzce Belediyesinden Düzcespor İçin Çekiliş | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 17:36

Düzce Belediyesinden Düzcespor İçin Çekiliş

Düzce Belediyesi Düzcespor’un son iki maçta kazandığı galibiyet ve 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyişine katkı sağlamak için çekiliş düzenliyor.

Düzce Belediyesinden Düzcespor İçin Çekiliş
Son Güncelleme :

19 Kasım 2019 - 23:14

Düzce Belediyesi Düzcespor’un son iki maçta kazandığı galibiyet ve 3. Lig yolunda emin adımlarla ilerleyişine kayıtsız kalmadı.Düzcespor’un küllerinden doğduğu ve son iki maçta kazandığı 3 puan ile Düzcelileri de gururlandırmasına Düzce Belediyesi de katkı sağlamak için çekiliş başlattı.

Düzcespor taraftarlarına ve her yaştan Düzceliye seslenen Düzce Belediyesi sosyal medyadan yaptığı duyuru ile bir çekiliş düzenledi. Twitter, Facebook ve Instagram hesaplarından yapılan duyuruda Düzcespor’un videosunu paylaşan Düzce Belediyesi “En iyisi için hep birlikte… Paylaşım yapan, Düzcespor forması ile resim çekip atan, beğeni yapan 3 kişiye futbolcularımızın imzalı formasını hediye ediyoruz. Çekiliş sonuçları hafta başında sizlerle” şeklinde paylaşım yaptı. – DÜZCE

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.