Selimiye Caminin Minberine Çıktı "Bu Cami Bana Ait" dedi | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 11:43

Selimiye Caminin Minberine Çıktı “Bu Cami Bana Ait” dedi

Selimiye de minbere çıktı, Bu cami bana ait dediEdirne de, cuma namazı saati öncesi tarihi Selimiye Camii ne giren Okan T., minbere çıkıp, Bu cami bana ait. Buradan inmeyeceğim dedi.

Selimiye Caminin Minberine Çıktı “Bu Cami Bana Ait” dedi
Son Güncelleme :

20 Aralık 2019 - 20:59

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/edirne-selimiye-de-minbere-cikti-bu-cami-bana-ait-dedi/14242/" title="facebook">

Edirne’de, cuma namazı saati öncesi tarihi Selimiye Camii‘ne giren Okan T., minbere çıkıp, Bu cami bana ait. Buradan inmeyeceğim dedi. Gelen polislerin minberden indirdiği Okan K., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Edirne’nin simgelerinden, Mimar Sinan’ın ustalık eseri olan Selimiye Camii’ne cuma namazı öncesi giren Okan T., minbere (camilerde hutbe okunan merdivenli, yüksekçe yer) çıktı. Cuma namazı kılmaya gelen cemaatin ikna çabalarına aldırış etmeyen Okan T., Bu cami bana ait, inzivaya çekildim. Ben buradan inmeyeceğim, burada oturmak istiyorum diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine polise haber verildi. Gelen polislerin ikna çabaları sonucu, yarım saat sonra minberden indirilen Okan K., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.