Edremit TDİOSB istişare toplantısı yapıldı | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 05:13

Edremit TDİOSB istişare toplantısı yapıldı

BALIKESİR’İN EDREMİT KAYMAKAMI TURGAY ÜNSAL, EDREMİT’TE ALTERNATİF TARIMSAL ÜRETİMİ GELİŞTİRMEK, BÖLGEYE YENİ YATIRIM ALANLARI KAZANDIRMAK VE YENİ İSTİHDAM SAHALARI OLUŞTURMAK HEDEFİYLE YOLA ÇIKILAN EDREMİT TARIMA DAYALI İHTİSAS SERA (SÜS BİTKİLERİ) ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ PROJESİ KAPSAMINDA, ALTYAPI VE ÜSTYAPI ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRMAK AMACIYLA İSTİŞARE TOPLANTILARINA DEVAM EDİYOR.

Edremit TDİOSB istişare toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

08 Ocak 2021 - 10:20

Balıkesir’in Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Edremit’te alternatif tarımsal üretimi geliştirmek, bölgeye yeni yatırım alanları kazandırmak ve yeni istihdam sahaları oluşturmak hedefiyle yola çıkılan Edremit Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Süs Bitkileri) Organize Sanayi Bölgesi projesi kapsamında, altyapı ve üstyapı çalışmalarını hızlandırmak amacıyla istişare toplantılarına devam ediyor.

Edremit Tarım ve Orman Müdürlüğü Zir.Yük.Müh. Bülent Coşar tarafından OSB bilgilendirme sunumunun yapıldığı toplantıda; Edremit TDİOSB’nin 1. Etap ve 2.Etap projelerinin Tarım ve Orman Bakanlığınca onaylanmasının akabinde altyapı, üst yapı maliyetleri, OSB’de yatırım yapmak ve tesis kurmak isteyen yatırımcılara yönelik kriterlerin belirlenmesi ve OSB kuruluş sürecinin hızlandırılması gibi konularda görüş alışverişinde bulunuldu.

Bu kapsamda gerçekleştirilen istişare toplantısına; Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Balıkesir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Edremit Ticaret Odası Başkanı Coşkun Salon ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN