Efsana Türk Oyunu Bannerlord Çıktı! | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 12:37

Efsana Türk Oyunu Bannerlord Çıktı!

Türk Oyun Firması TaleWorlds’un Hazırladığı “Mound and Blade 2 Bannerlord” Oyunu Steam Üzerinden Yüzde 10 İndirimli Olarak Erken Erişime Sunuldu.

Efsana Türk Oyunu Bannerlord Çıktı!
Son Güncelleme :

30 Mart 2020 - 16:09

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/efsana-turk-oyunu-bannerlord-cikti/17461/" title="facebook">

Coronavirüs salgını nedeniyle insanlar evlerine kapandığından bilgisayar ve playstation oyunlarına talep arttı.

2005 yılında Ankara’da kurulan TaleWorlds oyun firması 2016’da E3’e katılan ve burada kendi standını açan ilk Türkiye merkezli şirket olmuştu.

Türkiye’nin adını oyun sektöründe Mount Blade serisiyle çokça duyurmayı başaran TaleWorlds serinin son oyunuyla da ses getireceğe benziyor.

Aslında oyun Mount Blade serisinin dördüncüsü sayılabilir. Diğer ilk üç oyun aynı altyapıyı kullandığından firma bu üç oyunu Mount Blade 1 olarak değerlendirmeyi uygun görmüş ve Bannerlord isimli oyununa ise Mount and Blade II olarak isim vermiştir.

Mount Blade Serisi Oyunları

  • Mount & Blade
  • Mount & Blade: Warband
  • Mount & Blade: With Fire & Sword
  • Mount & Blade II: Bannerlord

Mount and Blade II: Bannerlord bilgisayar oyununun 150 TL olarak açıklanan standart fiyatında, Türkiye çıkışına özel yüzde 10 indirimle 135 liradan satın alabilirsiniz. Eğer daha önceden bir TaleWorlds yapımı oyuna sahipseniz bir güzel haberimiz daha var. Steam kütüphanenizde bulunan herhangi bir Mount & Blade oyununa sahipseniz yeni çıkan Bannerlord oyununu 119,99 TL fiyattan alabiliyorsunuz. İndirimden yararlanmak için son tarihin 13 Nisan 2020 olduğunu duyuran TaleWorlds; erken erişimden sonra da fiyatın standart şekilde kalacağını açıkladı.

Mount & Blade II: Bannerlord İndirme Linki