En Uzun TV Reklamı | 18 Nisan 2024İmar Haber

18 Nisan 2024 - 08:25

En Uzun TV Reklamı

Kim Milyoner Olmak İster yarışması bugünkü ilginç sorusu: “2018’de Brezilya’da 14 saat yayımlanan ve Guinness Dünya Rekorları’na ‘en uzun televizyon reklamı’ olarak giren, hangi ürünün reklamıdır?” oldu.

Son Güncelleme :

03 Mart 2020 - 0:08

En Uzun TV Reklamı

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yine izleyicilerin merakını uyandıran ilginç bir soruyla ekranlardaydı.

 

İşte O İlginç Soru ve Cevabı

2018’de Brezilya’da 14 saat yayımlanan ve Guinness Dünya Rekorları’na ‘en uzun televizyon reklamı’ olarak giren, hangi ürünün reklamıdır?

  • Gazlı içecek
  • Deodorant
  • Spor ayakkabısı
  • Peynir

Televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en uzun reklam filmi kategorisinde rekor kıran erkeklere özel deodorantlar ve kokular üreten Old Spice markasının deodorant reklamı idi. Old Spice’ın Wieden+Kennedy Sao Paulo ile iş birliği yaparak hayata geçirdiği reklam filmi, “tarihteki en uzun reklam filmi” kategorisinde Guiness Dünya Rekoru kırdı.

Reklam filmi, Brezilya’daki Woohoo isimli televizyon kanalında 14 saat boyunca aralıksız olarak yayımlandıktan sonra, “televizyon tarihinin en uzun kesintisiz kampanyası” unvanını elde etti. Bu reklam filminin içerisinde, Old Spice’in “Durascent” isimli teknolojisinin tanıtımını yapmak için reklam içinde reklam yer alıyor. Reklam filminin iki dakikalık ve 15 dakikalık versiyonları, farklı televizyon kanallarında yayımlandı.

Ünlü Amerikalı aktör Terry Crews‘in de rol aldığı (ki kendisi zaten Old Spice’ın marka elçisi), “Sonsuz Reklam” başlıklı reklam filminin uzun olmasının amacı, Old Spice kokularının uzun süre etkisini koruduğuna vurgu yapmaktı. Zaten reklam filminin başlangıcında, “Bu reklam, Old Spice’ın yeni, inanılmaz kokusu kadar devam eder. Bilinçli olarak izleyin.” şeklinde bir uyar yer alıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.