Erbaa'da alt yapı hizmetleri dur durak bilmiyor | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 21:41

Erbaa’da Altyapı Hizmetleri Durmuyor

ERBAA BELEDİYESİ KÜÇÜK SANAYİ SİTESİ, YENİ MAHALLEYE BAĞLI DEREÇİFTLİK VE ALACABAL MAHALLESİ’NDE ALTYAPI HATTI ÇALIŞMASI BAŞLATTI.

Erbaa’da Altyapı Hizmetleri Durmuyor
Son Güncelleme :

18 Ocak 2021 - 17:35

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/erbaada-alt-yapi-hizmetleri-dur-durak-bilmiyor/61548/" title="facebook">

 

Erbaa Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri Küçük Sanayi Sitesinde yağmur suyu, Alacabal Mahallesi yolunda kanalizasyon, Yeni Mahalleye bağlı Dereçiftlikte ise 3 bin metre uzunluğunda su hattı yapımı için çalışmalara başladı.

 

Çalışmalarla Erbaa’nın altyapısını daha da güçlendireceklerini ifade eden Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl yaptığı açıklamada.



“Küçük Sanayi Sitemizde esnaflarımızın yaşadığı yağmur suyu sorununu çözmek için gayret ediyoruz. Yağmur çamur dinlemeden ekiplerimiz çalışıyor. Alacabal Mahallemizin yolunda ise kanalizasyon altyapımızı güçlendirmek için çalışmalar hızla sürüyor. Kanalizasyon ve su altyapımızı her geçen gün daha da güçlendiriyoruz. Yeni Mahalle’ye bağlı Dereçiftlik’de uzun zamandır vatandaşlarımızın yaşadığı su sorununu çözmek için 3 bin metre uzunluğunda su hattı çekiyoruz. Çalışmaları en kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz.” diye konuştu.

Erbaa İmar Haberleri