Erdemli'de yeşil alanlarda bakım çalışması sürüyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 09:42

Erdemli’de yeşil alanlarda bakım çalışması sürüyor

ERDEMLİ BELEDİYESİ PARK BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN, İLÇE GENELİNDE BUDAMA, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM ETTİĞİ BİLDİRİLDİ.

Erdemli’de yeşil alanlarda bakım çalışması sürüyor
Son Güncelleme :

03 Aralık 2020 - 11:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/erdemlide-yesil-alanlarda-bakim-calismasi-suruyor/29142/" title="facebook">

Erdemli Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelinde budama, bakım ve onarım çalışmalarına devam ettiği bildirildi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilçenin birçok noktasında eş zamanlı olarak budama, temizleme, bakım ve onarım faaliyetleri gerçekleştiriliyor. İlçede bulunan sosyal yaşam alanları, sahil bandı, çocuk oyun alanları gibi birçok alanda yürütülen faaliyetler ile kontrollü hayat kurallarına uygun bakım çalışmalarını sürdüren ekipler, son zamanlarda ülkenin her noktasında meydana gelen yangınlara ‘Daha yeşil bir Erdemli’ sloganı ile cevap veriyor. Çim biçme, budama gibi faaliyetler gerçekleştiren ekipler, kendi ürünlerini de kendisi yetiştirerek örnek oluyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kontrollü olarak sosyal hayat dahilinde ortak sosyal yaşam alanlarını kullanmaya başlayan vatandaşların, en az zararla bu süreci atlatmaları adına, ilçenin her noktasında çalışma yürüttüklerini söyledi.