Erdoğan'dan Ayder Yaylasına Ziyaret | 23 Nisan 2024İmar Haber

23 Nisan 2024 - 20:23

Erdoğan’dan Ayder Yaylasına Ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte Rize’nin Çamlıhemşin İlçesine Bağlı Ayder Yaylasını Ziyaret Eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Kaçak Yapılarla İlgili Açıklamalarda Bulundu.

Erdoğan’dan Ayder Yaylasına Ziyaret
Son Güncelleme :

16 Ağustos 2020 - 21:14

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/erdogandan-ayder-yaylasina-ziyaret/19339/" title="facebook">

Yeni Ayderi 2022 Yılında Göreceksiniz!

“2022’nin sonunda yeni bir Ayder ortaya çıkacak. Bizzat takip ediyoruz. Önce alt yapıyı sonra konutları süratle bitireceğiz. Gerek iç gerek uluslararası turizme açmak niyetindeyiz. Havalimanımız da tabi bitecek. Yeni Ayder her şeyi ile çekim alanı olacak. Tüm çalışmaları hızlandırıyoruz. Baba ocağında olmaktan daha güzel bir his olamaz. Allah rahmet etsin. Sağ olun” dedi.

Ayder ve Uzungöl’de Kaçak Yapıların Üzerine Gidilecek

Kaçak yapıların üzerinde ısrarla duruyoruz. Kaçak yapılar yıkılacak. Restoransa restoran. Bina ise bina. Hak sahiplerine hakları verilecek ancak kaçak yapılara müsaade etmemiz mümkün değil. Uzungöl de aynı şekilde Trabzon’da bir çekim alanı. Burada da aynı şekilde hassasiyetlerimizi gözetmeye devam edeceğiz.

ayder-erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün AKP Rize İl Başkanlığı’nda yaptığı konuşmasında, Ayder Yaylasını gündeme getirerek: “Yarın Ayder’i gezip göreceğiz, ne durumda olduğunu yerinde denetleyeceğiz. Ayder ciddi bir çekim alanı olacak, yolları ve alt yapısı büyük ölçüde bitmiş vaziyette.” ifadelerini kullanmıştı.