Erenler'de berberler dezenfekte ediliyor | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 12:56

Erenler’de berberler dezenfekte ediliyor

ERENLER BELEDİYESİ KORONA VİRÜS SALGINI İLE MÜCADELE KAPSAMINDA BERBER VE KUAFÖR SALONLARINDA DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

Erenler’de berberler dezenfekte ediliyor
Son Güncelleme :

16 Aralık 2020 - 13:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/erenlerde-berberler-dezenfekte-ediliyor/38745/" title="facebook">

Erenler Belediyesi korona virüs salgını ile mücadele kapsamında berber ve kuaför salonlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor.

Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, ilçedeki berber ve kuaför salonlarında ekiplerin dezenfekte çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralları konusunda da denetimlerin sürdüğünü ifade etti. Dezenfekte çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Korona virüs salgını önlemleri kapsamında berber ve kuaför salonlarında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Esnafımızın yanındayız. Tedbirlerimizi almaya devam ederek, sosyal mesafenin korunması, maske kullanımı ve temizlik kurallarına tam olarak uyulması konusunda denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.