Eski meclis üyesi koronaya yenik düştü | 28 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 02:41

Eski meclis üyesi koronaya yenik düştü

MANİSA’NIN TURGUTLU İLÇESİNDE YAKALANDIĞI KORONA HASTALIĞINA BAĞLI OLARAK VEFAT EDEN ÇELİKDOĞAN’I CENAZESİNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI. GEÇEN DÖNEM TURGUTLU BELEDİYESİ ŞEHİR MECLİS ÜYELİĞİ VE TURGUTLUSPOR’DA BİR DÖNEM PROFESYONEL FUTBOL ŞUBE SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPAN ÇELİKDOĞAN’IN VEFATI KENTTE BÜYÜK ÜZÜNTÜYE NEDEN OLDU.

Eski meclis üyesi koronaya yenik düştü
Son Güncelleme :

24 Aralık 2020 - 12:30

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/eski-meclis-uyesi-koronaya-yenik-dustu/44406/" title="facebook">

Manisa’nın Turgutlu ilçesinin sevilen esnaflarından ve eski belediye meclis üyelerinden Ayhan Çelikdoğan, tedavi gördüğü korona virüse yenik düşerek hayatını kaybetti. Çelikdoğan’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yakalandığı korona virüs nedeniyle vefat eden Çelikdoğan’ı cenazesinde sevenleri yalnız bırakmadı. Geçen dönem Turgutlu Belediyesi Meclis üyeliği ve Turgutluspor’da bir dönem Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu olarak görev yapan Çelikdoğan’ın vefatı kentte büyük üzüntüye neden oldu. Sosyal mesafeli olarak yapılan cenaze merasimine Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, belediye başkan yardımcıları, eski Belediye Başkanı Turgay Şirin ve çok sayıda vatandaş katıldı.