Eskişehir'de Ele Geçirilen Av Tüfekleri Satışta | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 03:29

Eskişehir’de Ele Geçirilen Av Tüfekleri Satışta

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Eskişehir Müdürlüğü ekiplerinin denetimlerinde yasa dışı avlanan kişilere ait ele geçirilen ve el konulan 19 adet silah ile 2 adet binek araç İhale Yönetmeliğinin 43 maddesi uyarınca” Pazarlık Usulü” ile 30 Haziran 2020 Salı günü Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Şube Müdürlüğünce Satışa Sunulacak.

Eskişehir’de Ele Geçirilen Av Tüfekleri Satışta
Son Güncelleme :

25 Haziran 2020 - 19:37

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/eskisehirde-ele-gecirilen-av-tufekleri-satista/18551/" title="facebook">

Şartları yerine getiren tüm vatandaşlar ihaleye katılabilecek. 25-26 Haziran 2020 tarihlerinde saat 13.00-17.00 arasında sergiye çıkan silah ve araçların satış ihalesi tarihi 30 Haziran Salı günü saat 10:00’da yapılacak. Kara Avcılığı Kanununa muhalif eden şahıslardan ele geçirilen ve yasal işlemi yapıldıktan sonra kesinleşmiş kararla mülkiyeti kamuya geçirilen malzemeler aşağıdaki listede belirlenen fiyatların üstüne çıkmak şartıyla açık artırma pazarlık usulü ile satış işlemi gerçekleştirilecek.

Tarım Orman Bakanlığı 5. Bölge Eskişehir Şube Müdürlüğü Av Tüfeği İhalesinin Katılım Şartları İse Şu Şekilde:

El konulan ve nitelikleri belirtilen av tüfekleri ile araçlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 51/a ve Döner Sermayeli Kuruluşlar İhale
Yönetmeliğinin 43 maddesi uyarınca” Pazarlık Usulü” ile 30 Haziran 2020 Salı günü Tarım ve Orman Bakanlığı 5. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Şube Müdürlüğümüzce teşekkül edecek komisyon huzurunda satışları yapılacaktır.

El konulan ve nitelikleri belirtilen av tüfeklerinin ihalesine katılmak isteyenler, İlçe Emniyet Müdürlüğünden İhale tarihinden 4 (dört) ay önceki tarih esas alınmak kaydıyla Yivsiz Tüfek Satın Alma Belgesi veya Bayilik Belgesini vermek zorundadır. Katılımcılar ayrıca ikametgah ilmühaberi, nüfus cüzdanı fotokopisi, satın almak istediği taşınır mala ait geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektuplarını ( geçici teminat makbuzunun, süresiz, limit içi olması ve teyit yazısını da ) , ihale şartnamesini imzalayarak vermek zorundadır. (Geçici Teminatı Banka hesabına yatırırken açıklama kısmına Av Tüfeğinin Dosya No, Cinsi, Markası ve Seri Numarası Yazdırılacaktır.)

İhalede satın almak istediği taşınır mala ait geçici teminat bedelini nakit olarak yatırmak isteyenler Eskişehir Şube Müdürlüğümüz Döner Sermaye İşletmesi hesabı olan T.C. Ziraat Bankası Merkez Şubesi hesabına yatırarak dekontunu verebilirler.

İhale şartnameleri mesai saatleri içerisinde 5. Bölge Müdürlüğü Eskişehir Şube Müdürlüğü (Arifiye Mah. Bilir Sok. No:3 ODUNPAZARI/ESKİŞEHİR ) adresinden ücretsiz olarak alınabilir.

İhale bedeli üzerinden yasal oranda KDV, Sözleşme Bedeli ve Karar Pulu bedeli alınacaktır.
Tahmin edilen bedel üzerinden 2886 Sayılı yasa uyarınca ita amirinin onayı ile %20 oranında geçici teminat alınacaktır.
İhalesi yapılacak olan araç ve tüfekleri öncesinde görmek isteyenler 25-26 Haziran 2020 tarihinde 13:00-17:00 saatleri arasında 2 gün süre ile Müdürlüğümüzden görülebilecektir.

Komisyon ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.