Fatih Terim'den yeni yıl mesajı | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 13:20

Fatih Terim’den yeni yıl mesajı

GALATASARAY TEKNİK DİREKTÖRÜ FATİH TERİM, YAYIMLADIĞI YENİ YIL MESAJINDA, “VAR OLANLARIN KIYMETİNİ, KAYBETMEDEN BİLECEĞİMİZ; DEĞER Mİ SORUSUNA KARŞILIK GÖNÜLDEN DEĞER DİYECEĞİMİZ; BOL BOL ŞÜKREDİP DOĞRULARIMIZ KADAR HATALARIMIZI KABULLENECEĞİMİZ BİR YIL DİLİYORUM” DEDİ.

Fatih Terim’den yeni yıl mesajı
Son Güncelleme :

31 Aralık 2020 - 22:20

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yayımladığı yeni yıl mesajında, “Var olanların kıymetini, kaybetmeden bileceğimiz, değer mi sorusuna karşılık gönülden değer diyeceğimiz; bol bol şükredip doğrularımız kadar hatalarımızı kabulleneceğimiz bir yıl diliyorum” dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sosyal medya hesabından yeni yıl mesajı yayımladı. Terim mesajında, “Var olanların kıymetini, kaybetmeden bileceğimiz; değer mi sorusuna karşılık gönülden değer diyeceğimiz; bol bol şükredip doğrularımız kadar hatalarımızı kabulleneceğimiz bir yıl diliyorum. Neşeniz bol, keyfiniz bereketli olsun” ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.