Fenerbahçe, Sarıyer Belediye'yi 3-0 yendi | 25 Nisan 2024İmar Haber

26 Nisan 2024 - 01:13

Fenerbahçe, Sarıyer Belediye’yi 3-0 yendi

FENERBAHÇE, SARIYER BELEDİYE’Yİ 3-0 YENDİ

Fenerbahçe, Sarıyer Belediye’yi 3-0 yendi
Son Güncelleme :

13 Ocak 2021 - 23:25

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı, AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar C Grubu ilk tur erteleme maçında karşılaştığı Sarıyer Belediyesi’ni 3-0 yendi.

AXA Sigorta Kupa Voley Kadınlar C Grubu ilk tur erteleme maçında Fenerbahçe, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda Sarıyer Belediyesi’ni 27-25, 25-13 ve 27-25’lik setler 3-0 mağlup etti. Daha önce kupada çeyrek finale çıkmayı garantileyen sarı-lacivertliler bu sonuçla grup maçlarını set vermeden lider tamamladı. Fenerbahçe çeyrek finalde B Grubu’nu ikinci sırada tamamlayan Kuzeyboru ile karşılaşacak.

AXA Sigorta Kupa Voley kadınlar kategorisinde oluşan çeyrek final eşleşmeleri şu şekilde:

(A1) VakıfBank – Çan Gençlik Kalespor (D2)

(D1) Galatasaray HDI Sigorta – PTT (A2)

(B1) Eczacıbaşı VitrA- T ürk Hava Yolları (C2)

(C1) Fenerbahçe Opet – Kuzeyboru (B2)

AXA Sigorta Kupa Voley’de çeyrek final mücadeleleri Şubat/Mart 2021 tarihlerinde oynanacak. Çeyrek final etabının maç programı daha sonra Federasyon tarafından açıklanacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.