Fenerbahçe'de Denizlispor maçı hazırlıkları tamam | 23 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 02:57

Fenerbahçe’de Denizlispor maçı hazırlıkları tamam

FENERBAHÇE, YARIN DEPLASMANDA DENİZLİSPOR İLE OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINI ÖĞLE SAATLERİNDE YAPTIĞI ANTRENMANLA TAMAMLADI.

Fenerbahçe’de Denizlispor maçı hazırlıkları tamam
Son Güncelleme :

05 Aralık 2020 - 16:35

Fenerbahçe, yarın deplasmanda Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Can Bartu Tesisleri’nde, Teknik Direktör Erol Bulut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 14.00’te başladı. Isınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 3 gruba ayrılan oyuncular; 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çift kale maçın ardından idman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Sinan Gümüş antrenmanın ilk bölümünde takımla, ikinci bölümünde bireysel program dahilinde çalışırken; Nazım Sangare ve Harun Tekin de kendileri için hazırlanan bireysel programlar dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Mbwana Samatta salonda çalışırken; Diego Perotti ile Kemal Ademi’nin de tedavilerine devam edildi.

Hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, bu akşam özel uçakla Denizli’ye gidecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.