Fuat GÜREL | 24 Nisan 2024İmar Haber

24 Nisan 2024 - 18:19

Fuat GÜREL

Son Güncelleme :

17 Kasım 2019 - 15:59

Fuat GÜREL

1970 yılında Iğdır’da doğdu. Iğdır – Kacardoğanşalı Köyü İlkokulu’nda ilkokul, Gazi Kars Ortaokulu’nda ortaokul, Ankara – Tapu ve Kadastro Meslek Lisesi’nde lise, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Maliye Bölümünde lisans ve Muğla Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Ayrıca İngiltere’de sekiz ay ingilizce ve mesleki konularda eğitim almıştır.

Uşak Kaymakam Adayı, Uşak – Sivaslı ve Amasya – Hamamözü Kaymakam vekillikleri, Muğla Kavaklıdere Kaymakamı, Malatya Doğanyol Kaymakamı, Mardin Vali Yardımcısı, Rize Güneysu Kaymakam Vekili, Rize Vali Yardımcısı ve Manisa-Ahmetli Kaymakamlığı ile Muğla Milas Kaymakamlığı görevlerinde bulunmuştur.

01 Aralık 2016 tarihinde Etimesgut ilçesine atanan Kaymakam Fuat Gürel, 2019 yılında Karabük’e Vali olarak atanmıştır.

Evli olup, iki çocuğu vardır.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.