Galatasaray kupa mesaisine başladı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 07:46

Galatasaray kupa mesaisine başladı

GALATASARAY KUPA MESAİSİNE BAŞLADI

Galatasaray kupa mesaisine başladı
Son Güncelleme :

10 Ocak 2021 - 17:05

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda deplasmanda Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda dün akşam oynanan Gençlerbirliği maçında tam süre alan futbolcular yenilenme çalışması yaptı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketleri ile antrenmana başladı. Daha sonra pas oyunları üzerinde duruldu. Antrenmanın ana bölümünde çift kale oyun oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Galatasaray, Yeni Malatyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 16.00’da Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçuşla Malatya’ya giderek müsabaka öncesi bu kentte kampa girecek.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.