Galatasaray'da Karagümrük mesaisi başladı | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 09:07

Galatasaray’da Karagümrük mesaisi başladı

GALATASARAY, SÜPER LİG’İN 13. HAFTASINDA FATİH KARAGÜMRÜK İLE OYNAYACAĞI MAÇ ÖNCESİ ÇALIŞMALARINA BUGÜN YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.

Galatasaray’da Karagümrük mesaisi başladı
Son Güncelleme :

16 Aralık 2020 - 16:50

Galatasaray, Süper Lig’in 13. haftasında Fatih Karagümrük ile oynayacağı maç öncesi çalışmalarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanda dün akşamki Türkiye Kupası karşılaşmasında tam süre alan oyuncular yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise antrenmana ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmanın ana bölümünde hedefsiz ve hedefli pozisyon oyunları üzerinde duruldu. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Öte yandan sakatlığı düzelene Marcelo Saracchi antrenmanda takımla birlikte çalışmalara katıldı. Ryan Babel ve Radamel Falcao, ise kondisyonerler eşliğinde saha çalışması yaptı.

Sarı-kırmızılı takım, Fatih Karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 17.30’da Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.