Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki Rakibi Belli Oldu | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 14:07

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki Rakibi Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi’nde 2. Ön Eleme Turunda Galatasaray’ın Avrupa Kupaları Tarihinde İlk Kez Karşılaşacağı Rakibi Bir Azerbaycan Takımı…

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki Rakibi Belli Oldu
Son Güncelleme :

31 Ağustos 2020 - 19:08

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Galatasaray ile Neftçi Bakü eşleşti. Karşılaşma, tek maç üzerinden 17 Eylül’de Azerbaycan’da oynanacak.

 

Azerbaycan ekibinin teknik direktörlüğünü yapan Fizuli Mammadov, eşleşmeyi değerlendirdi. Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü, sarı kırmızılı takımla eşleşmelerinin ardından sosyal medya hesabından ”Galatasaray’ı bekliyoruz” paylaşımında bulundu.

 

SAKAT OYUNCUMUZ YOK

UEFA Avrupa Ligi 1. ön eleme turunda Shkupi ile oynanan maçta sakat oyuncuları olduğu söyleyen Mammadov, “Skupi maçında sakat oyuncularımız vardı ancak şu an sakat oyuncumuz yok” şeklinde konuştu.

GEÇTİĞİMİZ SEZONU İKİNCİ SIRADA TAMAMLADI

Neftçi Bakü’yü Azeri teknik adam Fizuli Mammadov çalıştırıyor. Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün takımı olan Neftçi, geçtiğimiz sezon korona virüs nedeniyle iptal edilen Azerbaycan Ligi’ni Karabağ’ın arkasında 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet sonucunda topladığı 37 puanla ikinci sırada tamamladı ve UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeye hak kazandı.

Siyah-beyazlılar, bu sezon UEFA Avrupa Ligi 1. Ön Eleme Turu’nda Kuzey Makedonya takımı Shkupi ile eşleşti. Azerbaycan temsilcisi evinde tek maç üzerinden oynanan turu 2-1’lik skorla geçti. Bu sezon Azerbaycan Ligi’nde de bir müsabakaya çıkan Neftçi, Sebail FK’yı 2-1’lik skorla mağlup etti.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.