Gayrimenkul Sektöründe Online İstihdam | 28 Mart 2024İmar Haber

28 Mart 2024 - 12:07

Gayrimenkul Sektöründe Online İstihdam

COVID-19 etkisiyle pek çok sektörde durgunluklar yaşanırken RE/MAX Türkiye, salgının en yoğun hissedildiği Nisan ayı için çarpıcı veriler açıkladı.

Gayrimenkul Sektöründe Online İstihdam
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2020 - 17:04

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/gayrimenkul-sektorunde-online-istihdam/17992/" title="facebook">

Dijital dönüşüm hamleleri ile son dönemde tüketicinin ihtiyaçlarına hızlı cevap veren şirketin bu başarısı, girişimciler tarafından fark edildi ve Nisan ayında 160 kişi RE/MAX Türkiye ekibine katıldı.

Yeni katılan danışmanlar ile birlikte şirket toplamda 3.318 gayrimenkul danışmanı sayısına ulaştı. Tüm talepler ve eğitimler ise online olarak tamamlanarak önümüzdeki süreçte dijital istihdamın önü açıldı.

Danışman Eğitimleri Online Gerçekleştirildi

İnternet üzerinden eğitime devam ettiklerini belirten firma yetkilileri, sanal dünyanın tüm özelliklerini kullandıklarını ifade ettiler:

Gayrimenkul danışmanlarını bünyemize katarken fiziksel görüşmelerle adayları değerlendirip sınıf eğitimleriyle süreci tamamlayan bir eğitim modelimiz bulunuyor.

COVID-19 süreci ile sınıf eğitimleri düzenlenemediği için 3 günlük sınıf eğitimini ZOOM üzerinden düzenlendik.

ZOOM üzerinden kişilerin ve eğitim içeriğinin güvenliğini sağlamak için ‘Waiting Room’ özelliği kullanıldık.

Online eğitim tamamlanma kontrolü ve isim kontrolü sonrasında eğitim sınıfına dahil oldular. İlk eğitim 25-26 Nisan 2020 tarihlerinde 140 kişilik rekor katılım ile düzenlendi. Tekrar sektöre dönen 20 kişi ile birlikte toplamda 160 kişi RE/MAX’e katılmış oldu.