Gayrimenkulün Büyük Buluşması Re360 sona erdi | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 03:14

Gayrimenkulün Büyük Buluşması Re360 sona erdi

PROF. DR. EMİN GÜN SİRER İSE YAPTIĞI AÇIKLAMADA KRİPTO PARALARLA FİNANSAL İŞLEMLERİN RİSKLİ OLDUĞUNU DİLE GETİRDİ.

Gayrimenkulün Büyük Buluşması Re360 sona erdi
Son Güncelleme :

11 Aralık 2020 - 12:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/gayrimenkulun-buyuk-bulusmasi-re360-sona-erdi/34113/" title="facebook">

Gayrimenkulün büyük buluşması RE360’ın ilk kez online olarak gerçekleşen ve 3 gün süren konferansları sona erdi. Başarılı bir şekilde tamamlanan oturumlarda gayrimenkul sektörünün önde gelenleri geleceğe ilişkin fikirlerini dile getirdi.

Bu yıl 4’üncüsü gerçekleşen gayrimenkulün büyük buluşması RE360’ın 3 gün süren konferansları sona erdi. Konferansın bugün gerçekleşen son oturumuyla beraber RE360’a, gayrimenkulde dünyanın en önemli ve en büyük fuarlarından biri olarak nitelendirilen MIPIM’in stratejik ortaklığında, kamudan özele, yatırımcıdan hizmet üreten kadar tüm ilgili kurum ve kuruluşlardan 18 şehirden bin 107 üst düzey yönetici katılım sağladı.

RE360’ın son gününde açıklamalarda bulunan Fifh Wall Yönetci Direktörü ve Avrupa Başkanı Roelof Opperman: “RE360’ta yer almaktan gerçekten mutluyum.. PropTech artık tüm dünyaya yayılıyor ve gayrimenkul sektöründe büyük dönüşüm ve yenilikler yaratıyor. Fifth Wall olarak konuyla ilgili görüşlerimizi paylaşmaktan ve Türkiye gayrimenkul ekosistemi ile etkileşim kurmaktan heyecan duyduk” dedi.

Prof. Dr. Emin Gün Sirer ise yaptığı açıklamada kripto paralarla finansal işlemlerin riskli olduğunu dile getirdi. Sirer, “Madencilikte yoğun bir enerji tüketimi mevcut. Bu nedenle çevreci bir yaklaşıma ve sürdürülebilir politikaya sahip değiller. Yakın zamanda Şubat ayında Uniswap’ta 20-30 milyon dolarlık bir saldırı yaşandı. Sebebi de Uniswap’ın üzerine kurulan değerlerden birinin hatalı olması sonucunda hacker kodlamada kendine aktarılmasına olanak sağlayan bir boşluk buldu” diye konuştu.