Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit'ten VAR eleştirisi | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 03:20

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit’ten VAR eleştirisi

GAZİANTEP FK YARDIMCI ANTRENÖRÜ GABRİEL MARGARİT’TEN

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit’ten VAR eleştirisi
Son Güncelleme :

09 Ocak 2021 - 16:50

Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, “Uzun bir aradan sonra ilk defa maç kaybediyoruz. Bugün bizi Sivasspor değil VAR yendi” dedi.

Süper Lig’in 18. haftasında DG Sivasspor’a deplasmanda 2-1 kaybeden Gazinantep FK’da Sumudica’nın cezası nedeniyle takımın başında yer alan Yardımcı Antrenör Gabriel Margarit, maç sonrası açıklamalarda bulundu. Margarit, uzun bir aradan sonra ilk defa maç kaybettiklerini belirterek, “Bugün iyi bir maç oynayamadık. Bugün bizi Sivasspor değil VAR yendi. 31 puanımız var. Erzurumspor maçında da VAR’dan puan kaybettik. Yüzde yüz bir penaltımız vardı o da verilmedi. VAR hiçbir zaman yanımızda değil. Biraz sinirliyiz. Kararların dengeli olması lazım. VAR’ın tüm takımlar için aynı olması gerekiyor” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.