Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden çağrı, "3'ten 93'e herkesi spora bekliyoruz" | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 19:46

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden çağrı, “3’ten 93’e herkesi spora bekliyoruz”

GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ, YENİLEME ÇALIŞMASI TAMAMLANAN ATLETİZM PİSTİNDE VATANDAŞLARI SPOR YAPMAYA BEKLEDİKLERİNİ DUYURDU.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden çağrı, “3’ten 93’e herkesi spora bekliyoruz”
Son Güncelleme :

11 Aralık 2020 - 12:05

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yenileme çalışması tamamlanan atletizm pistinde vatandaşları spor yapmaya beklediklerini duyurdu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından vatandaşlarımıza ve sporcularımıza daha iyi hizmet sunabilmek adına yenileme çalışması yapılarak daha modern bir tesis haline gelen Atletizm Pistimize 3’ten 93’e herkesi spora bekliyoruz” dedi.

İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan Atletizm Pistimizde yenileme çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın ve sporcularımızın hizmetine açtık. Yenileme çalışmaları sonrası daha modern bir tesis haline gelen ve 7/24 açık olan Atletizm Pistimizde artık vatandaşlarımız kartlı geçiş sistemi ile istedikleri zaman spor yapabilecek. Kart çıkarmak isteyen vatandaşlarımız İl Müdürlüğümüze başvurarak ücretsiz bir şekilde kartlarını çıkartıp tesisimizden faydalanabilecek, buradan 3’ten 93’e herkesi spor yapmak için tesislerimize davet ediyorum.” dedi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.