Görüntü kirliliği oluşturan ve yol çalışmalarına engel olan yapılar kaldırılıyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 15:01

Görüntü kirliliği oluşturan ve yol çalışmalarına engel olan yapılar kaldırılıyor

SERDİVAN BELEDİYESİ YAPI KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ VE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİN YANI SIRA YOL YAPIM VE GENİŞLETME ÇALIŞMALARINA ENGEL OLAN YAPILAR YIKILIYOR.

Görüntü kirliliği oluşturan ve yol çalışmalarına engel olan yapılar kaldırılıyor
Son Güncelleme :

07 Ocak 2021 - 19:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/goruntu-kirliligi-olusturan-ve-yol-calismalarina-engel-olan-yapilar-kaldiriliyor/53361/" title="facebook">

Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından görüntü kirliliğinin yanı sıra yol yapım ve genişletme çalışmalarına engel olan yapılar yıkılıyor.

Serdivan Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, görüntü kirliliğinin yanı sıra yol yapım ve genişletme çalışmalarına engel olan yapılar tek tek yıkılıyor. Serdivan Belediyesi’nden yapılan açıklamada bir kısmı imar yolunda bir kısmı da kanal ıslah alanı içerisinde kalan yapının kamulaştırma işlemlerinin tamamlandığı ifade edilirken geçtiğimiz günlerde teknik personellerin koordinesinde iş makinalarıyla yıkım işleminin gerçekleştirildiği bildirildi.

Serdivan İmar Haberleri