Hal projesi inşaatında çökme meydana geldi | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 08:04

Hal Projesi İnşaatında Çökme

BİLECİK’İN BOZÜYÜK İLÇESİNDE YAPIMINA DEVAM EDİLEN HAL PROJESİ İNŞAATINDA ÇÖKME MEYDANA GELDİ. ÇÖKME NEDENİYLE ANA CADDE ÜZERİNDEKİ ASFALTTA UZUN VE DERİN YARIKLAR OLUŞTU.

Hal Projesi İnşaatında Çökme
Son Güncelleme :

04 Aralık 2020 - 20:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/hal-projesi-insaatinda-cokme-meydana-geldi/30205/" title="facebook">

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımına devam edilen hal projesi inşaatında çökme meydana geldi. Çökme nedeniyle ana cadde üzerindeki asfaltta uzun ve derin yarıklar oluştu.

Bozüyük ilçesinde çarşı meydan projesi kapsamında devam eden hal projesi inşaatı hafriyat çalışmaları sırasında çökme meydana geldi.

Çökme nedeniyle ana cadde üzerindeki asfaltta uzun ve derin yarıklar oluştu. Ana cadde üzerindeki asfaltta yarıkları gören vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı.

Çökme sonrasında Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Sağıroğlu ile birlikte Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ve müteahhit firma yetkilileri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Ana cadde üzerinde oluşan yarıklar nedeniyle gerekli tedbirler alınarak yaya ulaşımında kullanılan bölüm ulaşıma kapatıldı. Korkulacak bir sıkıntının olmadığı, çökmenin hafriyat çalışmalarında herhangi bir aksaklığa neden olmayacağı ve tedbirlerin alınarak çalışmaların devam edileceği kaydedildi.


Bozüyük İmar Haberleri