Halay Çeken İşçiye 1 Maaş İkramiye | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 09:04

Halay Çeken İşçiye 1 Maaş İkramiye

Mersin de yaşayan 60 yaşındaki temizlik işçisi, sokakta yapılan bir düğünde çalınan müziğin ritmine ayak uydurup hem halay çekip hem de çevreyi süpürdü. O anlar, sosyal medyada kısa sürede yayılırken Akdeniz Belediye Başkanı tarafından bir maaş ikramiye ile ödüllendirildi.

Halay Çeken İşçiye 1 Maaş İkramiye
Son Güncelleme :

21 Aralık 2019 - 1:12

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/halay-ceken-isciye-1-maas-ikramiye/14327/" title="facebook">

Akdeniz Belediyesi’nde görevli Sait İsnaç’ın, Şevket Sümer Mahallesi‘nde bir yandan sokağı süpürürken diğer yandan da bir düğünde çalınan müziğe halay çekerek eşlik ettiği görüntüler sosyal medyada büyük beğeni topladı. Görüntüyü izledikten sonra İsnaç’ı makamına davet eden Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, bir maaş ikramiye verdiği işçiyle birlikte halay çekti.

Gültak, Sait İsnaç’ın işini severek yapmasından mutluluk duyduğunu belirterek, “Sait amcamız işini seviyor, ne kadar da mütevazı. Gönül belediyeciliği de böyle oluyor. İnsanlar işini severse, sokağı ve insanları da sever diye düşündük. Gerçekten tebrik ediyorum. Orada hem eğleniyor, hem görev yapıyor. Böyle olduğu sürece ilçemizin her yanı temiz olur, vatandaş da mutlu olur.” ifadesini kullandı.

Halay Çeken Emekçiye 1 Maaş İkramiye Verildi

Görüntülerden büyük keyif aldığını anlatan Mustafa Gültak, “Görüntüleri birçok kere izledim, çok da güldüm. Maşallah çok da güzel oynuyor.” dedi. Sait İsnaç da işini severek yaptığını, oynamayı da çok sevdiğini ifade etti.