Hamamözü Kaymakamı Görevine Başladı | 19 Mart 2024İmar Haber

19 Mart 2024 - 13:12

Hamamözü Kaymakamı Görevine Başladı

Amasya ili Hamamözü ilçesi Kaymakamı Okan Dağlı Görevine Başladı. Okan Dağlı Kimdir?

Hamamözü Kaymakamı Görevine Başladı
Son Güncelleme :

22 Eylül 2020 - 21:39

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/hamamozu-kaymakami-gorevine-basladi/20601/" title="facebook">

Amasya’nın Hamamözü ilçesine atanan Kaymakam Okan Dağlı, 21 Eylül 2020 tarihinde görevine başladı.

106. Dönem Kaymakamlık Kursu’nun ardından Hamamözü ilçesine atanan Dağlı, ilçedeki görevine başladı.

Dağlı, ilçenin küçük ve şirin bir ilçe olduğunu belirterek, “İnsanlarını sıcakkanlı ve samimi olarak gördüm. İnşallah burada hayırlı hizmetler yaparız. Görev yaptığımız süre içerisinde halkımızla yakın diyalog içerisinde olacağız. Ayrım yapmadan, herkesi kucaklayacak bir anlayışla hizmet etmeye çalışacağız. Devletin şefkatini, güler yüzünü ve sahiplenmişliğini gösterecek bir anlayışla çalışacağız. Halkın içinde olan bir idare anlayışını sergileyeceğiz. Allah bizleri mahcup etmesin.” dedi.

kaymakam-okan-dagli

Okan DAĞLI Kimdir?

1985 yılında Samsun’un Bafra ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Bafra’da tamamladı.

Lisans eğitimini Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünde 2007 yılında tamamladı. Askerlik hizmetini yedek subay olarak Hakkari-Çukurca’da 2008 yılında ifa etti.

2009-2016 yılları arasında Emniyet Teşkilatında görev yaptı.

2017 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2018 yılında Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam Adaylığı süresince Tekirdağ’da vilayet stajını, Sakarya’nın Hendek ilçesinde refiklik stajını tamamladı. Trabzon ili Maçka ilçesinde, Düzce ili Yığılca ilçesinde ve Sakarya ili Taraklı ilçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Cambridge’de bulunan Anglia Ruskin Üniversitesi’nde yabancı dil eğitimi aldı.

Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Amasya ili Hamamözü İlçe Kaymakamı Okan DAĞLI orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

Hamamözü İmar Haberleri