Harrigan ve Harris en fazla süre alan oyuncu oldu | 19 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 02:43

Harrigan ve Harris en fazla süre alan oyuncu oldu

BELLONA KAYSERİ BASKETBOL’UN BEŞİKTAŞ’I YENEREK MORAL BULDUĞU KARŞILAŞMADA PARKEDE EN FAZLA SÜRE ALAN OYUNCULAR HARRİS VE HARRİGAN OLDU.

Harrigan ve Harris en fazla süre alan oyuncu oldu
Son Güncelleme :

14 Aralık 2020 - 11:25

Bellona Kayseri Basketbol’un Beşiktaş’ı yenerek moral bulduğu karşılaşmada parkede en fazla süre alan oyuncular Harris ve Harrigan oldu.

Kadir Has Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada maçı baştan sona önde götüren Bellona Kayseri Basketbol, son saniyelerde skoru 78-78’e getirerek oyunu uzatmalara götürdü. Uzatmalarda rakibini 91-87 yenen Bellona Kayseri Basketbol’da parkede en uzun süre kalan oyuncu 42 dakika 30 saniye ile Tyasha Harris olurken onu 40 dakika 16 saniye ile Mikiah Harrigan takip etti. Ayşegül Günay 39 dakika 50, Melis Gülcan ise 39 dakika 9 saniye oyunda kaldı. Yeni transfer Kalani Brown ise 26 dakika 46 saniye oyunda kaldı.

Parkede en uzun süre kalan oyuncular Harrigan ve Harris, Beşiktaş’ın potasına 21’er sayı bırakarak galibiyette önemli rol oynadı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.