Hatayspor'dan Başkan Savaş'a başsağlığı mesajı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 09:45

Hatayspor’dan Başkan Savaş’a Başsağlığı

HATAYSPOR KULÜBÜ, HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE HATAYSPOR ONURSAL BAŞKANI LÜTFÜ SAVAŞ’IN ANNESİNİN VEFATI DOLAYISI BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI.

Hatayspor’dan Başkan Savaş’a Başsağlığı
Son Güncelleme :

17 Aralık 2020 - 23:00

Hatayspor Kulübü, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın annesinin vefatı dolayısı başsağlığı mesajı yayınladı.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın annesi Nimet Savaş tedavi gördüğü Mustafa Kemal Üniversitesi hastanesinde yaşamını yitirdi.

Hatayspor Kulübü Başkan Savaş’a yayınladığı mesaj ile başsağlığı diledi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Onursal Başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve yönetim kurulu üyemiz Mehmet Savaş’ın kıymetli annesi Nimet Savaş’ı kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Merhume Nimet Savaş’a Yüce Allah’tan rahmet, Onursal Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a, Mehmet Savaş’a ve Savaş ailesine başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.