Herkes evinde otururken onlar çalışıyor | 18 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 00:57

Herkes evinde otururken onlar çalışıyor

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI GÜNLERİNDE ÇOĞU İNSAN EVİNDE OTURURKEN, HAKKARİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ KAR DÜŞMEDEN EKSİK KALAN İŞYERİ BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Herkes evinde otururken onlar çalışıyor
Son Güncelleme :

12 Aralık 2020 - 13:10

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/herkes-evinde-otururken-onlar-calisiyor/34842/" title="facebook">

Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde çoğu insan evinde otururken, Hakkari Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kar düşmeden eksik kalan işyeri bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Cadde ve sokakların asfalt ve beton serilerek güzel bir görünüme kavuşturulduğu Hakkari’de şuana kadar 20 kilometre asfalt yol yapıldığı belirtildi. Hakkari Belediyesinin tüm birimleri programa aldıkları işleri bitirmek için büyük bir çaba harcıyor. Asfalt çalışması sonrasında Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri asfalt kesme makinesi ile yağmur ve çevre sularını kanala bağlamak için başlattığı çalışmalar devam ediyor. Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde çoğu insan evinde otururken, Hakkari Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşların kış aylarında sıkıntı yaşamaması için kentin birçok noktasında çalışmalarını sürdürüyor.