Hisarcık'a yeni "Bebek Kütüphanesi" için ilk adım atıldı | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 11:45

Hisarcık’a yeni “Bebek Kütüphanesi” için ilk adım atıldı

HİSARCIK’A YENİ “BEBEK KÜTÜPHANESİ” İÇİN İLK ADIM ATILDI

Hisarcık’a yeni “Bebek Kütüphanesi” için ilk adım atıldı
Son Güncelleme :

15 Ocak 2021 - 11:50

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/hisarcika-yeni-bebek-kutuphanesi-icin-ilk-adim-atildi/58677/" title="facebook">

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, İlçe Halk Kütüphanesinin alt katında bulunan, belediyeye ait 250 metrekare alanı yeni “Bebek Kütüphanesi” için Kültür Bakanlığına tahsisini gerçekleştirdiklerini açıkladı.

0-3 yaş grubundaki çocukların gelişimine katkı sağlayacak örnek bir projeyi hayata geçireceklerini söyleyen Belediye Başkanı Fatih Çalışkan,” Belediye Meclisimizin almış olduğu kararla ilçemize Bebek Kütüphanesi yapımı için İlçe Halk Kütüphanemizin alt katında bulunan, belediyemize ait 250 metrekare alanı Kültür Bakanlığına tahsis ettik. Yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcımız Nadir Alparslan ve Kütüphaneler Genel Müdürümüz Ali Odabaş projemize vermiş olduğu desteklerle yapılacak olan kütüphanemiz, tamamen çocuklar düşünülerek özel olarak tasarlanıp, çocukların rahat edebilecekleri ve sıkılmadan hoşça vakit geçirebilecekleri bir mekana dönüştürülüp hizmete sunulacaktır. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.