İpek Öz Antalya'da şampiyon | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 18:52

İpek Öz Antalya’da Şampiyon

İPEK ÖZ, PROFESYONEL KARİYERİNİN ÜÇÜNCÜ TEKLER ZAFERİNİ KUCAKLADI.

İpek Öz Antalya’da Şampiyon
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 15:50

Antalya’da düzenlenen Uluslararası Tenis Federasyonu’nun (ITF) toplamda 15 bin dolarlık para ödüllü turnuvası MTA Open’ın finalinde Rumen rakibi Andreea Amalia Rosca’yı deviren İpek Öz, profesyonel kariyerinin üçüncü tekler zaferini kucakladı.

Toprak kortta gerçekleşen organizasyonda sırasıyla Rumen ve Letonyalı rakiplerini geçen milli sporcu İpek Öz çeyrek finalde 2 numaralı seri başı Ukraynalı Daria Lopatetska’yı, yarı finalde ise Rus Polina Kudermetova’yı eledi. Finalde turnuvanın 8 numaralı seri başı Andreea Amalia Rosca ile karşılaşan Öz, beş kez servis kırdığı mücadelede rakibini 50 dakika içinde 6-1, 6-1’lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. 21 yaşındaki Öz, bu zaferle rakibi Rosca’nın 14 maçlık galibiyet serisini de sonlandırdı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.