Isparta 32 Spor'dan profesyonel atak | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 16:08

Isparta 32 Spor’dan profesyonel atak

FUTBOLCULAR SPOR HEKİMLERİ VE DİYETİSYEN EŞLİĞİNDE TESTLERDEN GEÇİRİLDİ

Isparta 32 Spor’dan profesyonel atak
Son Güncelleme :

12 Ocak 2021 - 12:05

Misli.com 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Isparta 32 Spor, 2. yarı öncesinde çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Hekimlerinden Ayhan Canbulut, Tolga Acar ve Esma Arslan, Kulp Masörü Harun Kuş, Gençlik Merkezi’nde futbolcuların bir dizi testlerini yaptı.

Spor Sakatlıklarının Önlenmesi için bir takım tavsiyelerde bulunan Spor Hekimleri, ayrıca futbolcuları da kayda alarak ölçüm yaptılar. Ayrıca kulübün doktorları ve diyetisyenleri birlikte hareket ederek sporcuları eksi ve artılarını ilettiler.

Sporcuların yağ ölçümlerini de yapan Diyetisyen Gizem Gök de artık sezon boyunca futbolculara program vererek fit kalmalarını sağlayacak. Isparta 32 Spor Teknik Direktörü Murat Gökhan Çelebi ve teknik kadroda yapılan testlerde hazır bulunarak spor hekimleri ve diyetisyenlerle görüş alışverişinde bulundu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.