Samsun İtfaiyeden Yangın Eğitimi | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 15:12

Samsun İtfaiyeden Yangın Eğitimi

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN RUH SAĞLIĞI VE HASTALIKLARI HASTANESİ’NDE YANGIN VE YANGIN GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERİLDİ.

Samsun İtfaiyeden Yangın Eğitimi
Son Güncelleme :

29 Kasım 2020 - 14:00

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/itfaiyeden-yangin-egitimi/26869/" title="facebook">

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde yangın ve yangın güvenliği eğitimi verildi.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli eğitmenler tarafından Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde 6331 sayılı iş sağlığı ve güvenliği kanunu kapsamında yangın ve yangın güvenliği anlatıldı. Yangınlarda hareket tarzı, yangın söndürme cihazlarının kullanımı, acil durum bina ve yaralı tahliyesinin yapılması ile yangının söndürülmesi gibi konularda verilen eğitimde ayrıca temel bilgiler de paylaşıldı.

Eğitimin ardından yapılan yangın söndürme tatbikatını ilgiyle takip eden hastane personeli, eğitmenlere merak ettikleri soruları yöneltip cevap aldı. Kişi ve kurumlardan gelen eğitim taleplerini dikkate alan Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı, vatandaşları yangın ve doğal afetler konusunda bilinçlendirmek için eğitimlerine ara vermeden devam ediyor.