İzmir polisinden örnek davranış: Aç kalan hayvanları elleriyle besledi | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 05:35

İzmir polisinden örnek davranış: Aç kalan hayvanları elleriyle besledi

İZMİR’İN BAYRAKLI İLÇESİNDEKİ POLİS EKİPLERİ, KISITLAMA NEDENİYLE AÇ KALAN SOKAK HAYVANLARINA MAMA DAĞITTI.

İzmir polisinden örnek davranış: Aç kalan hayvanları elleriyle besledi
Son Güncelleme :

06 Aralık 2020 - 8:25

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/izmir-polisinden-ornek-davranis-ac-kalan-hayvanlari-elleriyle-besledi/31081/" title="facebook">

Korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında, İzmir’in Bayraklı ilçesindeki polis ekipleri, kısıtlama nedeniyle aç kalan sokak hayvanlarına mama dağıttı.

İçişleri Bakanlığı tarafından, korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle, vatandaşlar tarafından beslenen sokak hayvanları aç kaldı. Kısıtlama nedeniyle aç kalan sokak hayvanlarına, Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri mama dağıttı. Polis otosunda bulunan mamaları çıkartan polis ekipleri, Bayraklı sahilinde bulunan kediler için yapılan yuvaları ziyaret ederken, yuva ve çevresine mama bıraktı. Mamaları gören kediler, yemek için mamalara akın etti.

Öte yandan polis ekiplerinin kısıtlama boyunca sık sık sokak hayvanları için yapılan yuva ve çevrelerini kontrol ettiği ve sokak hayvanlarını beslemek için mama bıraktığı öğrenildi.