İzmir Şirinyer'deki Otopark Yapımına Başlandı | 20 Nisan 2024İmar Haber

20 Nisan 2024 - 14:15

İzmir Şirinyer’deki Otopark Yapımına Başlandı

04 Aralık 2019 - 20:10

Google News

İzmir Buca’nın kalbi Şirinyer’deki trafik ve otopark sorununu rahatlatabilmek için, semt pazarı yanında kalan atıl araziye 150 araçlık otopark yapmak için çalışmalar başladı. 2 bin 500 metrekarelik otopark kentin sorunlarını çözmek için planlı bir şekilde çalışmalarını yürüten Buca Belediyesi tarafından açılacak. Buca sokaklarında serme asfalt, asfalt yamama ve kilit parke taşı döşeme faaliyetlerinde vites yükselten Buca Belediyesi, ilçenin kalbi Şirinyer’e nefes aldıracak bir otopark çalışması için kolları sıvadı.

Haftada iki gün hizmet veren ve Buca’nın en kalabalık semt pazarı olan Şirinyer Pazarı yakınındaki halı sahaların yan tarafında kalan atıl alanda gerçekleştirilen çalışmanın, özellikle pazar kurulan günlerde bölgedeki otopark sorununu rahatlatması bekleniyor.

Bölgedeki ihtiyacı uzun zamandır dile getiren hemşehrilerin talepleri üzerine harekete geçen fen işleri ekipleri, uzun zamandır atıl duran arazi için gerekli çalışmaları tamamladıktan sonra alan temizlenerek zemin düzeltme çalışmaları başlatıldı. Söz konusu alan, zemin düzenlenmesinin ardından kilit parke taşı döşenerek vatandaşların hizmetine sunulacak.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.