Kahveci: "Büyüme rakamları yatırımcıya güç veriyor" | 25 Nisan 2024İmar Haber

25 Nisan 2024 - 15:52

Kahveci: “Büyüme rakamları yatırımcıya güç veriyor”

TEKNOPANEL GENEL MÜDÜRÜ ORHAN KAHVECİ, “3’ÜNCÜ ÇEYREK İÇERİSİNDE YÜZDE 6,7 ORANINDA ARTIŞ GÖSTEREN TÜRKİYE EKONOMİSİ YATIRIMCIYA GÜÇ VERMEYE DEVAM EDİYOR” DEDİ.

Kahveci: “Büyüme rakamları yatırımcıya güç veriyor”
Son Güncelleme :

01 Aralık 2020 - 16:25

Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci, “3’üncü çeyrek içerisinde yüzde 6,7 oranında artış gösteren Türkiye ekonomisi yatırımcıya güç vermeye devam ediyor” dedi.

Genel Müdür Kahveci, yazılı bir açıklama yaparak, Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan büyüme rakamlarını değerlendirdi. TÜİK’in, Türkiye ekonomisinin 3’üncü çeyrekte yüzde 6,7 oranında büyüdüğünü açıklamasının yatırımcılar açısından oldukça önemli olduğunu vurgulayan Kahveci, “Covid-19 salgını ile tüm dünyanın kapılarını kapattığı dönemlerde bile geçtiğimiz yılın 3’üncü çeyrek rakamlarına göre büyüme hızımızın kesilmemiş olması yatırımcının ülkesine olan güvencini arttırmıştır. Pandemi döneminde tüm önlemlerimizi alarak üretime ara vermeden çalışmalarımızı sürdürdük. Bu anlamda ülke ekonomisine katkı sağlamak bizleri gururlandırıyor. 2021 yılında da ülke ekonomimizdeki büyüme hızının ivmelenerek artacağına olan inancımız tam. Teknopanel olarak biz de üretim hızımızı arttırma hedeflerimizi koruyoruz” ifadelerini kullandı.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN