Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB'nin 'Pandemi Değerlendirme Toplantısı'na katıldı | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 16:23

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB’nin ‘Pandemi Değerlendirme Toplantısı’na katıldı

KARTAL BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL, İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘PANDEMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’NA KATILDI.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İBB’nin ‘Pandemi Değerlendirme Toplantısı’na katıldı
Son Güncelleme :

10 Aralık 2020 - 15:05

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kartal-belediye-baskani-gokhan-yuksel-ibbnin-pandemi-degerlendirme-toplantisina-katildi/33800/" title="facebook">

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Pandemi Değerlendirme Toplantısı’na katıldı.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun öncülüğünde Haliç Kongre Merkezi Galata Salonu’nda ilçe belediye başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilen ve İstanbul’da korona virüs salgınını kontrol altında tutmak için alınacak tedbirlerin masaya yatırıldığı toplantıya katıldı. İstanbul’da artan korona virüs vaka sayısının nasıl azaltılabileceğinin ve alınacak tedbirlerin değerlendirildiği toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, diğer ilçe belediye başkanları, başkanları gelemeyen belediyeleri temsilen başkan yardımcıları ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi yetkilileri katıldı.

3 haftalık kapanma önerisi

İBB Bilim Danışma Kurulu’nun korona virüsle etkin mücadele kapsamında 3 haftalık bir “tam kapanma” tavsiyesi olduğunu aktaran İmamoğlu, “Tam kapanmanın ekonomik karşılığını biliyoruz; ama devletimizin, tüm kurumlarıyla bu ekonomik kaygıyı atlatabileceğini düşünüyorum” diye konuştu.

“Maske, mesafe ve hijyen kurallarından taviz vermeyelim”

Başkan Gökhan Yüksel ise toplantı ile ilgili yaptığı paylaşımda, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun düzenlediği ilçe belediye başkanları toplantısında Covid-19 tedbirlerini değerlendirdik. Salgınla etkin mücadele edebilmemiz adına maske, mesafe ve temizlik kurallarından asla taviz vermemeliyiz” dedi.