Kayakla Atlama Milli Takımı Olimpiyat Kotası için yarışacak | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 08:36

Kayakla Atlama Milli Takımı Olimpiyat Kotası için yarışacak

TÜRKİYE KAYAK FEDERASYONU KAYAKLA ATLAMA A MİLLİ TAKIMI SLOVENYA’DA YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Kayakla Atlama Milli Takımı Olimpiyat Kotası için yarışacak
Son Güncelleme :

01 Aralık 2020 - 10:20

Türkiye Kayak Federasyonu Kayakla Atlama A Milli takımı Slovenya’da yeni sezon hazırlıklarına başladı.

Slovenya’da Kranj atlama kulesinde çalışmalarını sürdüren Milli takımımızın antrenörlüğünü Frank Nejc yaparken yardımcı antrenörlük görevini ise Samet Karta üstlendi. Kayakla Atlama Milli takım kampında Fatih Arda İpcioglu, Muhammet İrfan Çintimar, Muhammed Ali Bedir ve Muhammet Münir Güngen ise sporcu olarak yer aldı.

Yeni sezon ve olimpiyat kota yarışları olan Continental Cup organizasyonlarına hazırlanan millilerin antrenörü Frank Nejc, “Takımımız 50 gün içindeki kota yarışları olan Continental Cup yarışları için hazırlanıyor. Finlandiya, İsviçre, Slovenya ve Avusturya’da organize edilecek yarışlarda en iyi mücadelemizi gerçekleştireceğiz. Bu yarışların tamamı olimpiyat için kota yarışları. Bu ülkelerin hepsinde 2 yarış var ve puan almak için buradayız” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.