Kayserispor-Başakşehir maçını Serkan Tokat yönetecek | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 13:44

Kayserispor-Başakşehir maçını Serkan Tokat yönetecek

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU (TFF), SÜPER LİG’İN 20. HAFTASINDA OYNANACAK KARŞILAŞMALARDA GÖREV ALACAK HAKEMLERİ AÇIKLADI.

Kayserispor-Başakşehir maçını Serkan Tokat yönetecek
Son Güncelleme :

18 Ocak 2021 - 15:20

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’in 20. haftasında oynanacak karşılaşmalarda görev alacak hakemleri açıkladı.

Hes Kablo Kayserispor ile Medipol Başakşehir arasında Salı günü oynanacak olan ligin 20.hafta karşılaşmasını Ankara Bölgesinden Serkan Tokat yönetecek. Süper Ligin 20.haftasında 19 Ocak 2021 Salı günü Kayseri Kadir Has Stadyumunda saat 16.00’da oynanacak olan Hes Kablo Kayserispor ile Medipol Başakşehir maçında görev yapacak hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamada Hes Kablo Kayserispor-Medipol Başakşehir maçında Serkan Tokat düdük çalacak. Tokat’ın yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Yusuf Bozdoğan yapacak. Maçın 4.Hakemi Murat Erdoğan.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.