Kemer'de zabıtadan pazar yer denetimi | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 18:03

Kemer’de zabıtadan pazar yeri denetimi

KEMER BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, İLÇEDEKİ PAZAR YERLERİNİN GİRİŞLERİNDE KOVİD-19 TEDBİRLERİ ALIYOR. İLÇEDE KURULAN SEBZE VE MEYVE PAZARI GİRİŞLERİNDE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITMAYA DEVAM EDEN ZABITA EKİPLERİ, DENETİM VE KONTROLLERİNİ DE AKSATMIYOR.

Kemer’de zabıtadan pazar yeri denetimi
Son Güncelleme :

22 Aralık 2020 - 16:55

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kemerde-zabitadan-pazar-yer-denetimi/43661/" title="facebook">

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki pazar yerlerinin girişlerinde Kovid-19 tedbirleri alıyor. İlçede kurulan sebze ve meyve pazarı girişlerinde ücretsiz maske dağıtmaya devam eden zabıta ekipleri, denetim ve kontrollerini de aksatmıyor.

Maske takmayan esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulunan ekipler, Covid-19 ile mücadele kapsamında denetimlerine aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamada, “Covid-19 ile mücadele etmeye devam ediyoruz. Belediye olarak halkımıza semt pazarı girişlerinde ücretsiz olarak maske dağıtıyoruz. Zabıta müdürlüğü ekiplerimiz, pazar yerlerinde denetimlerini ve kontrollerine aralıksız devam ediyor. Vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını rica ediyorum. Bu işin üstesinden el birliği ile geleceğiz. Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.