Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Kısım konutlarının satışları sürüyor | 19 Nisan 2024İmar Haber

19 Nisan 2024 - 06:29

Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Kısım konutlarının satışları sürüyor

ERENLER BELEDİYESİ TARAFINDAN YAPILAN VE SATIŞI DEVAM EDEN KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ 2. ETAP 1. KISIM KONUTLARININ SATIŞLARI DEVAM EDERKEN 2020 YILININ SON SATIŞLARI 15 ARALIK’TA YAPILACAK İHALE İLE GERÇEKLEŞECEK.

Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Kısım konutlarının satışları sürüyor
Son Güncelleme :

09 Aralık 2020 - 13:40

Google News Google News href="http://www.facebook.com/share.php?u=https://www.imarhaber.com/kentsel-donusum-projesi-2-etap-1-kisim-konutlarinin-satislari-suruyor/33143/" title="facebook">

Erenler Belediyesi tarafından yapılan ve satışı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Kısım konutlarının satışları devam ederken 2020 yılının son satışları 15 Aralık’ta yapılacak ihale ile gerçekleşecek.

Erenler Belediyesi tarafından yapılan ve satışı devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Kısım konutlarının satışları sürüyor. Devam eden satışlar hakkında bilgi veren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1. Kısım konutlarına vatandaşların ilgisinin yoğun olduğunu belirtti. Başkan Fevzi Kılıç, “Belediyemiz olarak 2020 yılının son satışları 15 Aralık Salı günü Encümen tarafından yapılan ihale ile gerçekleşecek. 2021 Yılının Ocak ayından itibaren satışlar encümende yapılan ihale ile devam edecek. Şimdiye kadar devam eden satışlarda daire, konut alan vatandaşlarımız dairelerine yerleşmeye başladı. Kendileri ile konuştuğumuzda memnun olduklarını görmek bizleri mutlu ediyor. Bölgede devam eden çalışmalar ile inşallah bölgeyi cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.