Kiralık gittikleri takımlarda parlıyorlar | 29 Mart 2024İmar Haber

29 Mart 2024 - 11:34

Kiralık gittikleri takımlarda parlıyorlar

MANİSA FUTBOL KULÜBÜ ALTYAPISINDAN YETİŞEN GENÇ OYUNCULAR MEHMET BERKE YANMAZ VE MERT KORKMAZ, KİRALIK GİTTİKLERİ TAKIMLARIN VAZGEÇİLMEZLERİ ARASINA GİRDİ.

Kiralık gittikleri takımlarda parlıyorlar
Son Güncelleme :

22 Aralık 2020 - 11:20

Manisa Futbol Kulübü altyapısından yetişen genç oyuncular Mehmet Berke Yanmaz ve Mert Korkmaz, kiralık gittikleri takımların vazgeçilmezleri arasına girdi.

Manisa Futbol Kulübü altyapısından yetişen ve sezon başında kiralık olarak Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a kiralık olarak giden genç oyuncu 2001 doğumlu Mehmet Berke Yanmaz, hafta sonu oynanan karşılaşmada Karaköprü Belediyespor ağlarına gönderdiği golle takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Bu sezon 2’si kupa 9’u lig olmak üzere 11 karşılaşmada forma giyen Mehmet Berke Yanmaz, 2 gol kaydederek gelişimini sürdürüyor.

Misli.com 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Alanya Kestelspor’da kiralık olarak forma giyen bir diğer oyuncu 2001 doğumlu Mert Korkmaz da şans bulmaya devam ediyor. Stoper mevkiinde görev alan genç oyuncu, 6’sı lig 3’ü kupa olmak üzere 9 karşılamada forma giydi.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.